0758 041 197 / 0743 145 495
TRANSFORMA-TI VISUL IN REALITATE! CASA TA ESTE PENTRU TOTDEAUNA!

Vile METEOR RESIDENCE

Preturi de la 105.000 Euro

Zonă:

Str. Astrelor nr. 57, Popesti-Leordeni

Număr apartamente

Nr. total - 10 Nr. disponibil - 1

Stadiu executie

Finalizat
 

Tipuri imobile:

Vile cu Subsol partial+Parter+1+Terasa circulabila

Descriere

METEOR RESIDENCE este un ansamblu de 10 locuinte individuale situat in orasul Popesti Leordeni pe strada Astrelor, nr. 57 Popesti-Leordeni.
Ceea ce il deosebeste de alte ansambluri de locuinte individuale este implementarea unui concept nou in Romania, dar studiat si aplicat in restul Europei si in America.
Acest tip de ocupare a terenului prin generarea de locuinte individuale, cu pereti si structura comuna, isi are radacinile in cautarile din domeniul arhitecturii a unei alternative pentru blocurile de apartamente, si este un tip de proiect "LOW RISE-HIGH DENSITY". Cu alte cuvinte, s-au aplicat metode de a reduce costul final al locuintei prin proiectare inteligenta, fara a ataca in nici un fel calitatea constructiei, a materialelor sau a vietii viitorilor locuitori.
Astfel, va propunem un ansamblu de 10 locuinte cu o arhitectura contemporana internationala, in care fiecare vila are loc de parcare propriu, gradina cu teren natural, pivnita, living cu dining - ce poate gazdui mese in familie, bucatarie generoasa, casa scarii - construita perfect ergonomic, trei dormitoare, trei bai si terasa circulabila, ce poate fi folosita pentru toate activitatile la care ati visat, oferind intimitate in aer liber.Birou vânzări dezvoltator
Mihai Patrascu
Mihai Patrascu
Telefon:
0758.041.197

Email:
mihai.patrascu@gamainvest.ro
Video

Vile METEOR RESIDENCE

Contactează dezvoltatorul proiectului

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.

Parteneri
GamaInvest BRD Reiffeisen Cec Credit Europe Allianz Tiriac BCR Imobiliare Popesti WAW-Architects Apartament Popesti
RUN Data Solutions