0758 041 197 / 0743 145 495
TRANSFORMA-TI VISUL IN REALITATE! CASA TA ESTE PENTRU TOTDEAUNA!

GAMA RESIDENCE - str. Fermei nr. 1

Preturi de la 75.000 Euro

Zonă:

str. Fermei, nr. 1 , Popesti-Leordeni, Jud.Ilfov

Număr apartamente

Nr. total - 42 Nr. disponibil - 34

Stadiu executie

In constructie
 

Tipuri imobile:

Apartamente cu 2,3 camere

Descriere

DATA INCEPERE LUCRARI : 15.11.2021
DATA FINALIZARE LUCRARI : 30.09.2022

MAI MULTE DETALII IN CURAND...

Conceptul de Dezvoltare durabilă desemnează totalitatea formelor și metodelor de dezvoltare socio-economică care se axează în primul rând pe asigurarea unui echilibru între aspectele sociale, economice și ecologice și elementele capitalului natural.

Cea mai cunoscută definiție a dezvoltării durabile este cu siguranță cea dată de Comisia Mondială pentru Mediu și Dezvoltare (WCED) în raportul "Viitorul nostru comun", cunoscut și sub numele de Raportul Brundtland: "dezvoltarea durabilă este dezvoltarea care urmărește satisfacerea nevoile prezentului, fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi ".

Deși inițial dezvoltarea durabilă s-a vrut a fi o soluție la criza ecologică determinată de intensa exploatare industrială a resurselor și degradarea continuă a mediului și căuta deci în primul rând prezervarea calității mediului înconjurător, în prezent conceptul s-a extins asupra calității vieții în complexitatea sa, și sub aspect economic și social.

Mai simplu spus, raportat direct la ideea de a construi imobile de apartamente, trebuie dezvoltat cu responsabilitate.

 

In anul 2009, GAMA INVEST demareaza pe Soseaua Oltenitei proiectul-concept “Gama Residence”, prin care avea sa repolarizeze perceptia publica despre sectorul imobiliar din zona de Sud a Capitalei, aratand ca se poate construi responsabil, ca se poate tine cont de standarde si de legi, demonstrand ca dincolo de ideea de afacere si profit trebuie tinut cont de oameni, de viata lor si de viata pamantului pe care construiesti.

La finele anului 2021, GAMA INVEST confirma 100% principiile de dezvoltare durabila si aduce in atentia publicului cele doua imobile “Gama Residence- Str. Fermei, nr. 1” prin care proiectul-concept “Gama Residence” devine brand, dupa 12 ani de lucru bine facut.

Cele doua imobile P+2+3R “Gama Residence- Str. Fermei, nr.1” creaza in mod natural detasarea logica si calitativa intre ideea de a pretinde ca un bloc izolat poate fi denumit “ansamblu rezidential”, cum este cazul altor constructii din zona, si realitatea celor 2 imobile “Gama Residence” construite armonios, cu logica si calitate, pe un plan de situatie studiat si reglementat urbanistic.

“Gama Residence- Str. Fermei, nr. 1” vor oferi, pentru aproximativ 42 de familii, posibilitatea de a locui in conditii normale, in care “normal”, dupa standardele GAMA INVEST, inseamna conditii europene 2021, iar pentru restul locatarilor din zona cat si rezidentior vor oferi posibilitatea de a face cumparaturi in spatiul comercial de la parter.

“Gama Residence- Str. Fermei, nr.1 ” reprezinta modul natural si corect de evolutie a zonei de sud a Capitalei si ofera oamenilor care vor alege sa locuiasca aici posibilitatea de a trai frumos si confortabil, beneficiind de facilitati urbane de transport, educatie si life-style, in acceasi masura in care, in cadrul “ Cartierului Gama Residence”, locatarii pot opta pentru locuri de parcare supraterane, iar in apartamentele personale, se vor bucura de calitatea si durabilitatea finisajelor, de siguranta si functionalitatea usilor si a restului de echipamente furnizate “la cheie” si, cel mai important, se vor bucura de lumina naturala abundenta gratie suprafetelor vitrate generoase.

 

 

Birou vânzări dezvoltator
Mihai Patrascu
Mihai Patrascu
Telefon:
0758.041.197

Email:
mihai.patrascu@gamainvest.ro

Contactează dezvoltatorul proiectului

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.

Parteneri
GamaInvest BRD Reiffeisen Cec Credit Europe Allianz Tiriac BCR Imobiliare Popesti WAW-Architects Apartament Popesti
RUN Data Solutions