0758 041 197 / 0743 145 495
TRANSFORMA-TI VISUL IN REALITATE! CASA TA ESTE PENTRU TOTDEAUNA!

GAMA RESIDENCE CLASSIC 3

Preturi de la 83.000 Euro

Zonă:

Sos.Oltenitei nr. 11 B, Popesti - Leordeni

Număr apartamente

Nr. total - 144 Nr. disponibil - 3

Stadiu executie

Imobile disponibile
 

Tipuri imobile:

Apartamente cu 2 camere

Descriere

Atunci cand un dezvoltator imobiliar porneste la drum pentru a implementa un nou proiect, este esential sa tina cont de o gama foarte variata  de factori, iar GAMA INVEST a inteles acest aspect inca de la primul imobil construit, imobil devenit intre timp punct de reper la intrarea in Orasul Popesti-Leordeni !

Din considerente economice, piata imobiliara s-a transformat netinand cont, in mod particular, de factorul uman, ci mai degraba de pretul pe metru patrat, iar pentru a obtine un pret cat mai scazut trebuie facute compromisuri.

GAMA INVEST este dezvoltatorul imobiliar care a ales sa nu faca niciun compromis, in schimb tine cont permanent de opiniile, dorintele si stilul de viata al oamenilor dornici sa locuiasca intr-unul dintre “Ansamblurile Gama Residence”.

Unul dintre aceste ansambluri este GAMA RESIDENCE 3, proiect de mare anvergura, ce abordeaza o linie arhitecturala moderna si completeaza frontul stradal al Soselei Oltenitei, la nr.11A si la nr.13Bis.

In continuarea acestui complex rezidential, accesand o zona linistita, fara trafic auto intens si abundenta in vegetatie, GAMA INVEST demareaza un nou proiect :  GAMA RESIDENCE Classic 3 !

Cele trei noi imobile propuse au fost gandite intr-o linie arhitecturala echilibrata, atat in ceea ce priveste volumetria si paleta de culori exterioare, cat si in ceea ce priveste compartimentarile interioare si logica vietii de zi cu zi in cadrul apartamentelor.

Regimul de inaltime al celor trei imobile propuse este Parter + 5Etaje, iar fiecare unitate va avea cate 48 de apartamente, de la garsoniere si pana la apartamente de 3 camere. Circulatia pe verticala in cadrul blocurilor se poate efectua si cu ajutorul liftului pentru 6 - 8 persoane. Scarile sunt in doua rampe, cu podest de odihna, iar in dreptul podestului sunt prevazute ferestre ample (H=2.10m) care ilumineaza si  ventileaza natural casa scarii si totodata aduc un aport de aer proaspat zilnic pe holurile de circulatii.                                                                                                        

Apartamentele sunt structurate si compartimentate foarte eficient, nemaifiind necesare imbunatatiri ulterioare si beneficiaza de ferestre inalte (H=1,50m). Acest lucru a fost posibil datorita unei proiectari corecte, care a tinut cont de ergonomie si logica vietii de zi cu zi, eliminandu-se astfel spatiile pierdute sau holurile de decomandare foarte mari specifice, de obicei, locuintelor in bloc.

Au fost prevazute locuri de parcare in aer liber, dezvoltate in zona posterioara a imobilelor, iar pentru confortul locatarilor au fost create accese secundare, dinspre parcare.

GAMA RESIDENCE Classic 3 a fost creat tinand cont, in mod exclusiv, de ceea ce-si doresc oamenii atunci cand iau importanta decizie de a se muta intr-un apartament nou si nu a fost omis niciunul dintre toate acele mici detalii care fac diferenta dintre banalitatea unei constructii facute pentru comert si eleganta clasica si durabila a unei cladiri inaltate cu respect pentru oameni si pentru viata.

Finisajele si dotarile sunt de cea mai buna calitate, acest lucru fiind deja un standard pentru GAMA INVEST, drept dovada stand imobilele realizate pana acum, unde granitul, ceraminca, lemnul, vopsitoriile impecabile sunt lucruri “obisnuite”.
                                                Proiect intocmit de Waw Architects

Birou vânzări dezvoltator
Mihai Patrascu
Mihai Patrascu
Telefon:
0758.041.197

Email:
mihai.patrascu@gamainvest.ro

Contactează dezvoltatorul proiectului

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.

Parteneri
GamaInvest BRD Reiffeisen Cec Credit Europe Allianz Tiriac BCR Imobiliare Popesti WAW-Architects Apartament Popesti
RUN Data Solutions