0758 041 197 / 0743 145 495
TRANSFORMA-TI VISUL IN REALITATE! CASA TA ESTE PENTRU TOTDEAUNA!

Complex de apartamente zona Batistei

Preturi de la 420.000 Euro + TVA

Zonă:

Bucuresti, Sector 2

Număr apartamente

Nr. total - 18 unitati Nr. disponibil - ULTIMUL APARTAMENT

Stadiu executie

Finalizat
 

Tipuri imobile:

Duplex

Descriere

Beneficiind de o locație deosebita, in zona Batistei, o arhitectura de top si finisaje de lux, acest ansamblu are toate ingredientele unui proiect de succes.

Este un complex format dintr-o vila monument istoric (S+P+2E+M), in suprafață de 2500 mp, care urmează a fi restaurata, si care este situata chiar la strada, si un imobil nou construit, cu regim de înălțime 2S+P+4E+5Er.

Blocul va conține 18 apartamente, majoritatea (13) cu 3 camere, in diferite compartimentări, începând de la garsoniere si pana la apartamente cu 4 camere, inclusiv un Penthouse, dispus pe tot etajul 5, cu terase generoase.

Compartimentarea a fost gândita astfel încât sa maximizeze spatiile de zi, in care locatarii vor petrece cel mai mult timp. Living-urile apartamentelor au, in general, o suprafață generoasa, de aproximativ 50 mp. De asemenea, s-a încercat crearea unor spatii de depozitare, fiecare apartament beneficiind de o camera de serviciu, cămară la bucătărie si debara.

Apartamentele se vând finisate la cheie, cu următoarele finisaje: încălzire in pardoseala pe toata suprafața apartamentului, aer condiționat multi-split (o unitate exterioara si 4 interioare pentru apartamentele cu 3 camere), tâmplărie din lemn masiv, usi interioare PINUM Texture, cu balamale ascunse, uși exterioare PINUM Alias Flat, toate băile mobilate si utilate cu materiale de lux, i.e. placări cu piatra naturala, obiecte sanitare Villeroy and Boch/ Ideal Standard.

In cele doua subsoluri regăsim un adăpost de apărare locala antiaeriana, 40 de locuri de parcare, camere tehnice si spatii de depozitare.

 
Birou vânzări dezvoltator
Gabriel Nitu
Gabriel Nitu
Telefon:
0743.145.495

Email:
gabriel.nitu91@gmail.com

Contactează dezvoltatorul proiectului

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.

 
 
Social media
Parteneri
GamaInvest BRD Reiffeisen Cec Credit Europe Allianz Tiriac BCR Imobiliare Popesti WAW-Architects Apartament Popesti
RUN Data Solutions