0758 041 197 / 0743 145 495
TRANSFORMA-TI VISUL IN REALITATE! CASA TA ESTE PENTRU TOTDEAUNA!
Promoții
2022-05-07 - 2022-12-31
Gama InvestStai aproape de noi pentru a afla cele mai noi promotii:

- Gama Residence - Str. Fermei nr.1;
- Gama Residence - City Center;
- Gama Residence - Matalurgiei.

 

Apartamente noi in Popesti Leordeni, comision 0

Muta-te in propria ta garsoniera  platind doar 250 euro in fiecare luna. Cu siguranta este o suma mai mica decat chiria pe care o platesti pentru o locuinta careia nici macar nu poti sa ii spui “acasa”.

Gama Residence - Paraul Rece, unul dintre cele mai noi ansambluri rezidentiale din zona de sud a Capitalei, iti ofera aceasta posibilitate. Si nu te speria! Nu e nevoie sa te imprumuti de la toata familia pentru a plati avansul. Taxa de rezervare este de doar 500 euro.
Si nu in ultimul rand, nu mai trebuie sa investesti nici macar un leu in finisaje, gresie, faianta sau parchet. Ti le montam noi direct. Tu ai un singur lucru de facut. Sa vii sa ne spui care este culoarea si modelul tau preferat.
GAMA INVEST nu a facut niciun compromis privind apectul estetic si functional al materialelor: placari cu granit; vopsea lavabila, tamplarii PVC cu rupere de punte termica si cu geam termoizolant pentru exterior, si tamplarii din lemn in diverse nuante, cu tocuri reglabile, pentru interior;centralele termice individuale cu senzori pentru detectarea eventualelor scurgeri de gaz; baile au fost complet finisate si echipate (gresie si faianta de import, cada/dus, chiuveta, vas de toaleta si bideu, portprosop, ventilatie mecanizata) etc...

Si toate acestea le primesti la preturi cu adevarat prietenoase, care, nu uita, le poti achita in rate de la 250 euro/luna.

Daca vrei sa te convingi suna-ne la numarul de telefon 0758.041.197 si noi iti vom da toate detaliile necesare.
Am uitat ceva: comisionul nostru este de ZERO, deci nu vei avea supriza niciunui cost suplimentar.
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.

Parteneri
GamaInvest BRD Reiffeisen Cec Credit Europe Allianz Tiriac BCR Imobiliare Popesti WAW-Architects Apartament Popesti
RUN Data Solutions