0758 041 197 / 0743 145 495
TRANSFORMA-TI VISUL IN REALITATE! CASA TA ESTE PENTRU TOTDEAUNA!
Promoții
2022-05-07 - 2022-12-31
Gama InvestStai aproape de noi pentru a afla cele mai noi promotii:

- Gama Residence - Str. Fermei nr.1;
- Gama Residence - City Center;
- Gama Residence - Matalurgiei.

 

Adauga anuntul tau

Adauga anuntul tau

Vrei un apartament in Popesti Leordeni sau in sectorul 4 al Capitalei? Nu este nevoie sa iti pierzi putinul timp liber pe care il ai citind sute de anunturi in ziare Imobiliare sau cautand pe zeci de site-uri de internet. Trimite solicitarea ta catre noi si in cel mai scurt timp iti vom oferi toate informatiile dorite.

Vom gasi cu siguranta caminul ideal pentru tine si iti garantam calitatea tuturor apartamentelor pe care ti le oferim. In plus, agentii nostri, o echipa cu adevarat profesionista, iti vor raspunde la toate intrebarile si vor fi la dispozitia ta de la primul contact pana in momentul in care te vei muta in noua ta locuinta.

Nu in ultimul rand, iti oferim posibilitatea de a-ti finisa sau chiar recompartimenta locuinta dorita in conformitate cu propriile tale nevoi.

Trebuie doar sa completezi minichestionarul alaturat. Cu cat ne dai mai multe detalii, cu atat ne va fi mai usor sa iti oferim exact ceea ce iti doresti.

Fara comision, direct de la dezvoltator!

Selecteaza imaginile
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.

Parteneri
GamaInvest BRD Reiffeisen Cec Credit Europe Allianz Tiriac BCR Imobiliare Popesti WAW-Architects Apartament Popesti
RUN Data Solutions